Абдулќерим Ибраими

I lindur .06.06.1975 në F.Haraçinë Shkollën fillore ShFK Gjergj Kastrioti Skënderbeu në f.Haraçinë Shkollen e mesme Cvetan Dimov Shkup Këshilltar kumunal Profesioni: Tregti dhe bujqësi.