Zekirja Mamuti

Anëtar këshilli
Këshilltar aktiv në Komunë.

Të dhënat për Zekirja Mamuti

Data e marrjes së detyrës: 01/11/2021
Lidhja partiake: LSDM
Postë elektronike: zekirja.m.93@gmail.com
Telefoni: 071955596

I lindur me 24.11.1993 në Shkup. Shkollën fillore e kreu në ,,Bajram SHabani’’  f.Grushinë, Shkollen e mesme në SHMMQSH Dr ,,Pance Karagjozov’’ në Shkup.

Studimet deri diplomike i përfundova në Universitetin e Tetovës në Departamentin e Shkencave Mjeksore vitin 2019 ku morra titullin Magjistër i Farmacisë.

Njohës shumë i mirë i kompjuterit dhe programeve kompjuterike  .

Njohes i mirë i gjuhës Angleze dhe Maqedonase .

Aktualisht ushtroj detyrën e Farmacistit në një ndërrmarrje private si dhe merrem me menaxhimin e saj.

Komisionet

Vlerësim nga ana e punës

1 – Shumë keq;
3 – Mesatare;
5 – Shumë mirë.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Këshilltarët

Refik Xhemaili

Xhezmi Nuhi 

Ibraim Jaija 

Nurten Bekirova

Zekirja Mamuti

Isak Ferati

Elmedina Alimi

Abdulqerim Ibraimi

Besim Kadrii

Orhan Ajdini

Nerxhan Alili

Riza Ametovski

Elmedina Kurtishi

Jasir Zimberi

Sejdi Nebiu