Сејди Небиу

Советник
Активен советник во oпштината.

Податоци за Сејди Небиу

Партија:+ДУИ
Е-пошта: sejdo_n@icloud.com
Телефон: 075311811

I lindur me 30.01.1983 në Haraçinë, shkollën fillore e kreu në shkollën fillore komunale “Gjergjë Kastriot Skenderbeu”, shkollen e mesme e kreu në shkollën teknike ” Boro Petrushevski ” dhe shkollën e mesme “8 – Shtatori ” drejtimi Makineri në Shkup, ndersa studimët i vazhdoi në fakultetin Pedagogjikë në Shkup, ku dhe diplomoj në vitin 2010.

Nga viti 2005 i punësuar në Agjensionin për Kadastër të Patundhshmëris në Shkup.

Në zgjedhjet lokale të vitit 2021 garoj si bartës liste nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim për këshillin komunal në Komunën e Haraçinës, dhe u zgjodh me unanimitet nga të gjithë këshilltarët komunal si kryetar i këshillit të Komunës së Haraçinës.

Комисии

Оценка за работата

1 – Многу лошо
3 – Просечно
5 – Многу добро

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Советници

Рефик Џемаили

Џезми Нухи

Ибраим Јаија

Нуртен Бекирова

Zekirja Mamuti

Исак Ферати

Елмедина Алими

Абдулќерим Ибраими

Бесим Кадрии

Орхан Ајдини

Нерџан Алили

Риза Аметовски

Елмедина Куртиши

Јасир Зимбери

Сејди Небиу