Nurten Bekirova

Anëtar këshilli
Këshilltar aktiv në Komunë.

Të dhënat për Nurten Bekirova

Data e marrjes së detyrës: 01/11/2021
Lidhja partiake: LSDM
Postë elektronike: nurtenbekirova2@gmail.com
Telefoni: 070965361

Un jam Nurten Bekirova jam 22 vjeçe 

Jetoj në fshatin Haraçinë. 

Jam studente në fakultetin e Mjeksisë dhe njëkohësisht punoj si edukatore tek 11 Oktomvri shtëpia e fëmijëve në Shkup, poashtu jam edhe Këshilltare në komunen e Haraçinës. 

Komisionet

Vlerësim nga ana e punës

1 – Shumë keq;
3 – Mesatare;
5 – Shumë mirë.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Këshilltarët

Refik Xhemaili

Xhezmi Nuhi 

Ibraim Jaija 

Nurten Bekirova

Zekirja Mamuti

Isak Ferati

Elmedina Alimi

Abdulqerim Ibraimi

Besim Kadrii

Orhan Ajdini

Nerxhan Alili

Riza Ametovski

Elmedina Kurtishi

Jasir Zimberi

Sejdi Nebiu