Исак Ферати

Советник
Активен советник во oпштината.

Податоци за Исак Ферати

Партија:+СДСМ
Е-пошта: isak.ferati55@gmail.com
Телефон: 071955596

I lindur 18.12 1974.fsh Haraqine te mbaruar shkollen e mesme jeton ne Haraçinë i punësuar në NQP-Shkup

Комисии

Оценка за работата

1 – Многу лошо
3 – Просечно
5 – Многу добро

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Советници

Рефик Џемаили

Џезми Нухи

Ибраим Јаија

Нуртен Бекирова

Zekirja Mamuti

Исак Ферати

Елмедина Алими

Абдулќерим Ибраими

Бесим Кадрии

Орхан Ајдини

Нерџан Алили

Риза Аметовски

Елмедина Куртиши

Јасир Зимбери

Сејди Небиу