Elmedina Alimi

Anëtar këshilli
Këshilltar aktiv në Komunë.

Të dhënat për Elmedina Alimi

Data e marrjes së detyrës: 01/11/2021
Lidhja partiake: LSDM
Postë elektronike: ea21154@seeu.edu.mk
Telefoni: 075376403

E lindur me 23 gusht të vitit 1993 në qytetin e Shkupit , Ne vitin 2015 u diplomova në Fakultetin e Ekomis dhe Biznes , Master -Marketing Menxhament ne Univerzitetin e Evropes Jug Lindore në Shkup. 

Ne vitin 2017 për here të parë u bëra këshilltare në komunen e Haracinës , dhe vazhdoj të jem në mandatin e dyte , njëkohesisht u punësova me një kompani private Geneks Xxl  

Komisionet

Vlerësim nga ana e punës

1 – Shumë keq;
3 – Mesatare;
5 – Shumë mirë.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Këshilltarët

Refik Xhemaili

Xhezmi Nuhi 

Ibraim Jaija 

Nurten Bekirova

Zekirja Mamuti

Isak Ferati

Elmedina Alimi

Abdulqerim Ibraimi

Besim Kadrii

Orhan Ajdini

Nerxhan Alili

Riza Ametovski

Elmedina Kurtishi

Jasir Zimberi

Sejdi Nebiu