Besim Kadrii

Anëtar këshilli
Këshilltar aktiv në Komunë.

Të dhënat për Besim Kadrii

Data e marrjes së detyrës: 01/11/2021
Lidhja partiake: LSDM
Postë elektronike: besimkadrii@gmail.com
Telefoni: 072507560

Unë Besim Kadrii i lindur me 14.12.1981 në Haraçinë. Shkollimin fillor e kam kryer në shkollën fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” Haraçinë. Të mesmen e kam vazhduar në shkollën e mesme “Zef Lush Marku” Shkup. Studimet i kam vazhduar në Unevirzitetin  “Shën Kirili dhe Metodi ” institute Matematiko Natiror drejtimi Kimi. I punësuar si arsimtar në shkollën fillore Gjergj Kastrijot Skënderbeu në vitin 2007 pastaj në vitin 2009 në shkollën e mesme A.S.U.C edhe në shkollën filloje “Zivo Brajkofski” Butel. I punsuar si profesor në shkollën e mesme “Zef Lush Marku ” në vitin 2010 edhe prej atëhr jam i  punsuar në këtë shkollë. Ndërsa në të njetën kohë kam punuar edhe si profesor edhe në shkollën e mesme ” Koço Racin” Velez prej vitit 2011 deri më vitin 2018. Në vitin 2021 jam zgjedhë edhe si pjesë e këshillit komunal nga radhët e LSDM dhe tash  jam pjesë e komunës si këshilltarë.  

Komisionet

Vlerësim nga ana e punës

1 – Shumë keq;
3 – Mesatare;
5 – Shumë mirë.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Këshilltarët

Refik Xhemaili

Xhezmi Nuhi 

Ibraim Jaija 

Nurten Bekirova

Zekirja Mamuti

Isak Ferati

Elmedina Alimi

Abdulqerim Ibraimi

Besim Kadrii

Orhan Ajdini

Nerxhan Alili

Riza Ametovski

Elmedina Kurtishi

Jasir Zimberi

Sejdi Nebiu