Абдулќерим Ибраими

Советник
Активен советник во oпштината.

Податоци за Абдулќерим Ибраими

Партија:+СДСМ
Е-пошта: kerim_ibraimi@yahoo.com
Телефон: 070641437

I lindur .06.06.1975 në F.Haraçinë
Shkollën fillore ShFK Gjergj Kastrioti Skënderbeu në f.Haraçinë
Shkollen e mesme Cvetan Dimov Shkup
Këshilltar kumunal

Profesioni: Tregti dhe bujqësi.

Оценка за работата

1 – Многу лошо
3 – Просечно
5 – Многу добро

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Советници

Рефик Џемаили

Џезми Нухи

Ибраим Јаија

Нуртен Бекирова

Zekirja Mamuti

Исак Ферати

Елмедина Алими

Абдулќерим Ибраими

Бесим Кадрии

Орхан Ајдини

Нерџан Алили

Риза Аметовски

Елмедина Куртиши

Јасир Зимбери

Сејди Небиу