Urime përvjetori lavdisë të gjithë banorëve të Komunës së Haraçinës!

Dëshmorët ranë për t’mos vdekur kurrë! Lavdi përjetësisht dëshmorëve të Haracinës dhe kombit tonë!

Sot në përvjetorin e Komunës së Haracinës, nderuam dëshmorët dhe veprën e tyre!

LAVDI!

Milikije Halimi
Kryetare e Komunës së Haracinës