Të nderuar bashkëvendas,

Duke qenë në prag te festave të fundvitit, më lejoni në emrin tim dhe stafit komunal, t’ju uroj juve dhe familjeve tuaja, gëzuar vitin 2020!

Uroj viti i ri të jetë përplot shëndët, mirëqenie dhe begati në familjet tuaja!

Viti që po lëmë mbrapa, ishte një vit sfidues, vit i konsolidimit të shumë aktiviteteve, vit në të cilin mësuam për shumë defekte dhe anomali që janë bërë në të kaluarën, vit në të cilën u dëshmua kush e do komunën tonë me zemër dhe kush për karrierë, vit që i dalloi shkurtëpamësit nga vizionerët, vit që dalloi ballafaquesit me ata që ikin.

Viti që po e lëmë mbrapa, gjithashtu ishte vit që komuna jonë për herë të parë në historinë e saj, ka përgatitur projekte serioze në të gjitha fushat. Për herë të parë, çështjet e popullatës, prirotetet e komunës, prioritetet nga programi jonë, janë pasqyruar në projekte konkrete dhe jo në “llafe e fjalë”.  Për herë të parë, brenda vetëm një viti, kemi aplikuar dhe fituar projekte të rëndësisë së veçantë infrastrukturore, të cilat do të implementohen vitin që vjen.

Ne kemi edhe shumë punë, do të punojmë me dinjitet dhe përkushtim, dhe jemi më se të bindur se viti 2020, do të jetë viti i “korrjeve të sukseseve ” të të gjitha aktiviteteve  që i kemi “mbjellur” gjatë vitit 2019.

Më lejoni edhe njëherë për fund, t’ju uroj nga zemra shëndet dhe suksese në familjet tuaja në vitin që vjen!

Milikije Halimi
Kryetare e Komunës së Haraçinës