Me rastin e festës së Kurban Bajramit, shfrytëzoj rastin që në emrin tim personal dhe në emër të Komunës së Haraçinës të gjithë qytetarëve t’ua uroj këtë festë madhështore duke dëshiruar që kjo ditë të jetë ditë feste për të gjithë besimtarët mysliman.
Uroj që festa e Kurban Bajramit të jetë ditë e pendimit, dashurisë, mirëkuptimit dhe tolerancës ndërnjerëzorë.
Gëzuar!