Për nder dhe respekt të muajit të madhërishëm të Ramazanit, Komuna e Haraçinës organizoi Iftar tradicional me qytetarë, politikanë dhe afarist nga vendi. Iftari u shtrua në restorantin “Holywood”.
Lusim Zotin e madhërishëm që të na pranoj agjerimin dhe ibadetet tona.