Vazhdojmë me aktivitete në Komunën e Haraçinës.

Ç’do ditë punë! Vazhdojmë me aktivitete në Komunën e Haraçinës. Filluam me vendosjen e mbrojtëseve metalike ku qëllimi kryesor i komunës sonë është që të ofrojë rrugë cilësore dhe të sigurta. Shërbimi për informim i Komunës së Haraçinës