Средба со зам/Министерот за внатрешни работи Агим Нухиу

Заменик-министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу денес беше во посета на општина Арачиново, со средба со граѓаните Нухиу објасни дека полицијата е во услуга на граѓаните на Арачиново,На разговор со граѓаните беше и градоначалникот Брахим Ајвази на што се испитуваа многу прашања во врска со безбедноста во општината, зајакнување на мерките за патишта и други објекти кои биле стравувањата на граѓаните на Арачиново.