Почнаа работите на улица 12 во Арачиново

Денес започна да се работи на улица 12, каде што беше присутен и градоначалникот на Општина Арачинво г-Брахим Ајвази кој и направи инскепкција на работите што се одвиват,на зголемување на подобрување на инфраструктурата во Општина Арачиново.Улица 12 е улица што поминува низ Арачиново, истотака г.Ајвази истакна дека во Арачиново ке продолжи и со други работи.