Заврши асфалтирањето на патишта на Улица 11

Улица 11 кој беше сон за граѓаните кои живеат на оваа улица станa реалност и во рок од 2 дена, се очекува да заврши асфалтирање на патишта.

Oпштински активности се да продолжат и во иднина во подобрување на инфраструктурата.