Вечера по повод 7-ми Март денот на наставниците

Градоначалникот на градоначалникот на Арачиново, г. Брахим Ајвази, по повод 7 и 8 март во чест на Денот на учителите, организираше вечера со училишниот колектор во општина Арачиново, а исто така донесоа одредени одлуки на неопределено време за некои наставници и наставници.