Biorgafija

Brahim Ajvazi

I lindur ne vitin 18.01.1962 në f.Tanush, shkollën fillore e kreu në ‘’Gjergj Kastrioti Skenderbeu’’ ne F.Haraçinë.

Shkollen e mesme e kreu në ‘’Zef Lush Marku. Fakultetin Pedagogjik e kreu në ‘’Shën Kirili dhe Metodi’’gurpi klasor si dhe shkollën e lart Biologji Kimi ne Fakultetin ‘’Shën Kirili dhe Metodi’’ Ishte pjesmarrës si dhe online paper writer kontribues I luftes se vitit 2001.

Ishte me pare 3 mandate këshilltar radhazi në Komunën e Haraçinës,ishte dhe drejtor I shkollës fillore në ‘’Gjergj Kastrioti Skenderbeu’’Haraçinë prej vitit 2004 deri në vitin 2013.Nga viti 2013 është zgjedhur kryetar I Komunës se Haraçinës