Денеска во амбиентите на Општина Арачиново, градоначалничката г-ѓа Милкије Халими заедно со пратеникот на Собранието на Република Македонија во едно и секретар на СДСМ г-дин Александар  Кирацовски поделија 300 пакетчиња за децата на ранливите социјални семејства по повод Новата 2019 година.
Насмевките и радоста на децата нѐ потикнуваат да се ангжираме и работиме уште повеќе за општото добро.