Sot në ambientet e Komunës së Haraçinës, Kryetarja, znj. Milikije Halimi sëbashku me deputetin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë një herit edhe sekretar i LSDM- së z.Aleksandar Kiracovski ndanë 300 paketa për fëmijët e familjeve të rasteve sociale me rastin e Vitit të Ri 2019.
Nuk ka gjë më të bukur se buzëqeshja e fëmijeve, andaj buzëqeshja dhe gëzimi i fëmijëve na shtyjnë neve që të punojmë dhe angazhohemi edhe më shumë për të mirën e përgjithëshme.