Sot me datë 23.08.2018, e enjte, gjysmëhëna e kuqe – Turke në bashkëpunim me Komunën e Haraçinës shpërndanë pako me mish kurbani për familjet nevojtare në kuadër të festës së madhe të Kurban Bajramit.
Pakot u shpërndanë në: Haraçinë, Orllancë, Grushinë dhe Mojancë.

Me respekt
Milikije Halimi
Kryetare e Komunës së Haraçinës