Dëshiroj që në këtë ditë të shenjtë, t’u dërgoj, urimet e mia më të përzemërta.
Uroj që festa e Kurban Bajramit të sjellë shëndet, fat, mbarësi, mirëqenje dhe begati për të gjithë Ju qytetarë të nderuar të Komunës së Haraçinës, poashtu besoj dhe shpresoj që në këtë ditë të sakrifices të mbizoterojë paqja, toleranca dhe rrespekti tek të gjithë ne pa dallim.

Në emrin tim personal dhe të institucionit që drejtoj, uroj që të kaloni sa më bukur pranë miqëve dhe të dashurve tuaj në këto ditë feste.

Me respekt Kryetarja e Komunës së Haraçinës, Milikije Halimi.