Komuna e Haraçinës në shenjë nderimi dhe respekti me rastin e humbjes së jetës të 3 (tre) anëtarëve të familjes Bislimi, Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi merr vendim për shpallje dit zie.
Më 23.07.2018, dit e Hënë, shpallet dit zie në të gjithë teritorin e Komunës së Haraçinës.

Me respekt
Kryetarja e Komunës së Haraçinës
Milikije Halimi