Komuna e Haracines fillon me asfalltimin e rrugeve, Milikije Halimi sot inspektoi punimet ne rrugen 11,si dhe siguroi qe ndale ngadale te gjitha rruget do te asfalltohen.

Milikije Halimi – Kryetare e Komunes se Haracines.