Patëm nderin që dje për vizitë në Komunën e Haraçinës të kemi ekselencën e tij Ambasadorin e Mdretërisë Suedeze në Republikën e Maqedonisë z. Mats Staffansson. Gjatë takimit bashkërisht diskutuam prioritetet e Komunës sonë dhe mundesin e mbështetjes për bashkëpunim nga amabsada Suedeze në Shkup.
Me respekt Kryetarja e Komunës së Haraçinës MilikijeHalimi