Çdo ditë e më tepër në vendin tonë po bëhen arritje të reja për të mirën e komunës dhe banorëve tanë.
Kësaj here përsëri me komunën Eyup Sulltan nga Turqia në krye me kryetarin e kësaj komune z.Remzi Ajdin, Ekrem Munishi si dhe shoqata e Brezës në Stamboll të cilët po bashkëpunojn me kryetaren znj.Milikije Halimi që komunës së Haraçinës mos ti mungoje asgjë.
Këtë herë si donacion për komunën e Haraçinës u dhuruan:
• 400 Ulëse dhe tavolina për studentët
• 20 Tavolina për bordet
• 20 Dollape mësuesish
• 16 Karriga mësuesish
• 16 Tavolina të vetme studentore
• 45 Vende të plastikave shkolllore(para-shkollore) dhe një makinë për funerale.

MilikijeHalimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.