Gjatë nënshkrimit të marëveshjes me Byron për Zhvillim Rajonal, lidhur me  finansimin dhe realizimin e projektit që ka të bëjë me asfaltimin e Rrugës  “11”  në Haraçinë. Komuna e  Haraçinës në bashkëpunim me Byron  për Zhvillim Rajonal  do të finansojnë realizimin e projektit asfaltimi i Rrugës “11”krahu i djathtë dhe i majtë që ishte edhe kërkesë e banorëve të kesaj Rruge . Atë që premtova për banorët  e kësaj  rruge, që e kishin problem të kahmotshëm, tani po e realizojmë.
Rruga 11 së shpejti e asfaltuar.
Urime dhe e gëzofshim të gjithë banorët e Komunës.
Komuna e Haraçinës  po ndryshon!

Me respekt Kryatarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi.