Të dashur miq dhe qytetarë të fesë Islame, ju përgëzoj për festën e shenjtë të Fitër Bajramit. Ju dëshiroj momente të bukura dhe të lumtura me familjen, shëndet, paqë, gëzim, dashuri dhe mirëqenie për të gjithë.

Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.