O.H.Kalliri i Mirësisë dhe Islamic Relief-Shqipëri  në bashkëpunim me Kryetaren e  Komunës së Haraçinës – Milikije Halimi në ndihmë të rasteve sociale.

Sot me datë 29.05.2018, e martë, O.H.Kalliri i Mirësisë dhe Islamic Relief-Shqipëri  në bashkëpunim me Komunën e Haraçinës shpërndanë pako ushqimore për rastet sociale në kuadër të fushatës “Ramazani, muaji i rahmetit”.
Pakot u shpërndanë në: Hasanbeg, Haraqinë, Orllancë, Grushinë dhe Straqincë.
Aktivitetit në fjalë do të realizohet dy ditë me rend ku do të arrihet të shpërndahen 250 pako me ushqim.

Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.