Një takim miqësor me presidentin e Shqipërisë, Z. Ilir Meta. Vizioni dhe pjekuria e tij politike, është e admirueshme.

Faleminderit shkëlqesia Juaj, Z. Meta!
Falenderim edhe për Кryetarin e Komunës së Strugës, z. Ramiz Merko, si dhe Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Maqedoni, z. Fatos Reka.