Kryetari i Komunës së Gazibabës z.Boris Georgievski ,sot vizitoi Komunën e Haraçinës dhe njëherit edhe xhaminë Qendrore .
Ai zhvilloi një bisedë me Kryetaren znj.Milikje Halimi ku dhe premtoi se do të bashkëpunojë me Komunën e Haraçinës për realizimin e ujësjellsit.

Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës