Milikije Halimi pëson aksident në Prishtinë.

Mbrëmë në një udhëtim zyrtar Kryetarja e Komunës së Haraçinës ka pësuar aksident në kryeqytetin e Kosovës Prishtinë.
Nga aksidenti të lënduar kan mbetur vajza e kryetarës së Komunës së Haraçinës e cila gjendet jashtë rrezikut për jetë si dhe kryetarja e Komunës e cila pësoi lëndime të lehta trupore.
Fotografi nga aksidenti i mbrëmshëm dhe makina gati se e shkatërruar.