Xhamia Qendrore e Haraçinës së shpejti do të ketë pamje tjetër, të freskët dhe më të bukur. Ka disa ditë që kanë filluar punimet për renovimin e kësaj xhamie në fshatin Haraçinë. Udhëheqësja e këtij aksioni, Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi, thotë se aktualisht po punohet në vendosjen e shkallëve të hutbës dhe qusis mbrenda xhamis.

Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.