Takim i ngrohtë me ambasadorin Francez në Shkup, z.Kristian Timonie. Rroli i komunitetit ndërkombëtar dhe shteteve perëndimore, është domethënës në përforcimin e demokracisë. Jemi mirenjohës për gatishmërinë e ambasadës për bashkëpunim në sferat e përbashkëta të ineteresit reciprok.