Të gjitha rrugët kryesore janë të kalueshme në Komunën e Haraçinës, në fshatin Orllancë dhe Grushinë.

Kompanitë e mirëmbajtjes kanë qenë në gatishmëri përgjatë tërë natës dhe kanë intervenuar në të gjitha rrugët që ka pas nevojë.
Mbi të gjitha ju bëjm thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafikun rrugor,që të jeni të kujdesshëm dhe ta përshtatni shpejtësin e lëvizjes me kushtet dhe gjendjen e rrugëve në teren,që të kemi qarkullim të lirë dhe të sigurt.