Urime 8 marsin ditën ndërkombëtare të nënave.

Në këtë rast dua t’ju përshëndes dhe urojë të gjitha nënave dhe motrave shqiptare festën e 8 marsit, ju uroj fat e lumturi në jetë.
Ju uroj që në asnjë moment të mos ju nënshtroheni padrejtësive që do të hasni në jetë në të gjitha rrugët e jetës dhe gjithmon dalshi fitimtare në punë dhe në drejtësi.

Gezuar festën të gjithë nënave !

Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.