Milikije Halimi fillon me aksionin për pastrimin e kanaleve në Komunën e Haraçinës

Aksion Pastrimi i të gjithë kanaleve që rrethojnë komunën e Haraçinës me iniciativë të Milikije Halimit.

Si dje ashtu edhe sot që në orët e hershme të mëngjesit Milikije Halimi dhe shërbimi komunal për Pastrim gjelbrim filluan aksion nëpër të gjithë komunën për pastrimin e kanalizimeve.