Milikije Halimi organizon mbledhje me kolektivin e shkollës në Haraçinë

Kryetarja e Komunës së Haraçinës znj.Milikije Halimi sot vizitoi shkollën e vjetër në Haraçinë ku zhvilloi një bisedë me kolektivin e kësaj shkolle .
Si nga ana e kolektivit të shkollës ashtu edhe nga Kryetarja u bisedua për një të ardhme më të mirë për mësimdhënsit ashtu edhe për nxënësit që të ketë kushte më të mira .
Znj.Milikije u premtoi se do tu mundësojë që së shpejti kushtet për mësimdhënie dhe higjenë e gjëra të tjera ti ofrojë shkollës që nxënësit dhe arsimtarët të ken një ambient dhe kushte normale për zhvillimin e mësimit.