Milikije Halimi – U tha,U bë! Gjuha Shqipe zyrtare në Maqedoni

Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe në Maqedoni ishtë njëra nga premtimet e Kryeministrit Zoran Zaev dhe tani pasi që u zyrtarizua Gjuha shqipe, faleminderimi i takon Kryeministrit Zoran Zaev që premtimet po i realizon për një shoqëri te barabartë.

U tha, u bë . !

Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.