Arkivat Përditshëm e enjte janar 11th, 2018

Milikije Halimi – U tha,U bë! Gjuha Shqipe zyrtare në Maqedoni

Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe në Maqedoni ishtë njëra nga premtimet e Kryeministrit Zoran Zaev dhe tani pasi që u zyrtarizua Gjuha shqipe, faleminderimi i...