Milikije Halimi – Shoqata e Brezës së Shkupit e viziton Komunen e Haraçinës.

Pas vizitës të Kryetarës së Komunës së Haraçinës – Milikije Halimi në Turqi tek Shoqata Zeri i Brezës Shkup dhe Kryetari i Komunës së Ejup Sulltanit – Istanbull, Remzi Ajdini,tani Shoqata Zëri i Brezës ka vendosur që ta viziton Komunën e Haraçinës,ku sëbashku me Kryetaren Milikije Halimi kan ecur Shkollën fillore Skendërbeu dhe varrezat e dëshmorëve të UÇK-së.
Gjat vizitës në Haraçinë Shoqata Zëri i Brëzës,u perball me gjendjen e mjerueshme në Haraçinë ku dhe na premtuan që shumë shpejtë me ndihmën e Kryetarit të Komunës së Ejup Sulltanit – Istanbull,Remzi Ajdin, do të ket investime të ndryshme në Komunën e Haraçinës.