Arkiva Mujore janar 2018

Milikije Halimi selam atyre që po na kritikojnë, do t’ja ndëgjoni zërin çiftelisë sonë,...

Disa portale,që fatkeqësisht nuk kanë kapacitete të brendshme për të trajtu ndonje problematikë siç duhet dhe me kompetencë, na paskan marrë edhe neve në...

Milikije Halimi fillon me aksionin për pastrimin e kanaleve në Komunën e Haraçinës

Aksion Pastrimi i të gjithë kanaleve që rrethojnë komunën e Haraçinës me iniciativë të Milikije Halimit. Si dje ashtu edhe sot që në orët e...

Milikije Halimi organizon mbledhje me kolektivin e shkollës në Haraçinë

Kryetarja e Komunës së Haraçinës znj.Milikije Halimi sot vizitoi shkollën e vjetër në Haraçinë ku zhvilloi një bisedë me kolektivin e kësaj shkolle . Si...

Shpallje te Dokumentacionit per tenderimin e ndërtimin te objektit Administrativ per Komunën e Haraçinës

1.Dokumentacioni-i-tenderimit-per-ndërtimin-e-objektit-Administrativ-per-Komunën-e-Haraçinës 2.Shpallje gazeta Lajm për Komunën e Haraçinës 3.Shpallje në gazeten nova Makedonija

Milikije Halimi – Unë jam krenare që gjaku I familjes sime të vajzërisë, krijoi...

Në fjalimin e mbajtur të kryetarës së Komunës Milikije Halimi sot ajo tregoi se ne jemi këtu falë dëshmorëve të rënë që dhanë jetën...

Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi e ftuar në Manifestimin Tradicional “Flaka e...

Flaka e Janarit është një manifestim tradicional i cili mbahet për çdo vit ku do të përkujtohen dëshmorët e rënë për atdhe dhe veprimtaritë...

Milikije Halimi – U tha,U bë! Gjuha Shqipe zyrtare në Maqedoni

Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe në Maqedoni ishtë njëra nga premtimet e Kryeministrit Zoran Zaev dhe tani pasi që u zyrtarizua Gjuha shqipe, faleminderimi i...

Milikije Halimi – Shoqata e Brezës së Shkupit e viziton Komunen e Haraçinës.

Pas vizitës të Kryetarës së Komunës së Haraçinës - Milikije Halimi në Turqi tek Shoqata Zeri i Brezës Shkup dhe Kryetari i Komunës së...