Milikije Halimi – Ordinanca private Cor-Medico ju ofron kontrolla falas për qytetarët e Komunës së Haraçinës

P.Z.U Cor-Medico ofron:
Institucioni mjekësor privat Cor-Medico ofron vizita internistike dhe kardiologjike për pacientët e rrezikuar social, të vështirë dhe të palëkundur, për xhdo rast po ashtu zhvillojmë edhe vizitë në shtëpi për pacientët nga Komuna e Haraçinës, PA PAGES.