Milikije Halimi – sot u ndan paketa për fëmijët e Komunës së Haraçinës nga Cor-Medico dhe Hotel HIT – Dojran

Ordinanca private në mjekësinë e brendshme me kardiologji COR-MEDICO në bashkëpunim me Hotel HIT – Dojran dhe me Kryetarën e Komunës së Haraçinës – Milikije Halimi, kanë vendosur që për festat e fundvitit ti gëzojnë fëmijët me paketa.
COR – MEDICO dhe Hotel HIT – Dojran, për herën e parë shpërndanë paketa për fëmijë në Komunën e Haraçinës.