Milikije Halimi – Në kërkim të tokës për të ndërtuar fabrik në Haraçinë

Sot u realizua një takim mes Kryetarës së Komunës së Haraçinës znj. Milikije Halimi, e udhëhequr nga Kompania Gold Coontri me një projekt për të investuar në Republikën e Maqedonisë, në krye me menaxherin e Kompanis Gold Coontri Z. Davin Nuretinowsky Dhe pronari i Prekasturk, z. Ahmet dhe ekipi i tij inxhinierik.
U diskutua për gjetjen e tokës për prodhimin e mobiljeve dhe kanalizimeve të fasadave Fiber.