Milikije Halimi sot realizoi takim me firmën Prekasturk Dooel nga Turqia

Firma Prekasturk Dooel Haraçinën e sheh si vendi më i përshtatshëm për të investuar. Prekasturk Dooel është në diskutime me kryetarën e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi,ku shpresojmë që së shpejti në Haraçinë do të ndërtohet fabrik për fasad,në të cilën do të punësohet një numër i madhë i qytetarëve të Komunës së Haraçinës.

Prekasturk Dooel kanë mbi 20 vjet përvojë në qindra objekte dhe industrinë e ndërtimit në Turqi.
Prekasturk dooel gjithashtu është kujdesur edhe për ndërtesat e Cevahir Sky City.
Portofoli i Prekasturk është zgjeruar me ndërtimin e një ndërtese 43- katëshe me lartësi 138 metra katrorë.