Arkiva Mujore dhjetor 2017

Milikije Halimi – Gëzuar vitin e ri 2018

Të nderuar qytetarë, Viti që po e lëmë pas, ishte një vit me shumë sfida, vit me shumë mund dhe përpjekje, në kërkim të demokracisë...

Milikije Halimi – Rritet buxheti i Komunës së Haraçinës

Nëse e marrim parasysh buxhetin e vitit 2017 i cili ka qen (109.092.685) milion denarë, për vitin 2018 buxheti i Komunës së Haraçinës ka...

Milikije Halimi – Komuna e Haraçinës me 450.000 euro borxh

Për hir të transparencës ndaj qytetarëve, borxhi i Komunës së Haraçinës është 450.000 euro, ndërsa gjatë marrjes së mandatit për postin Kryetare e Komunës...

Milikije Halimi – Ordinanca private Cor-Medico ju ofron kontrolla falas për qytetarët e Komunës...

P.Z.U Cor-Medico ofron: Institucioni mjekësor privat Cor-Medico ofron vizita internistike dhe kardiologjike për pacientët e rrezikuar social, të vështirë dhe të palëkundur, për xhdo rast...

Milikije Halimi – sot u ndan paketa për fëmijët e Komunës së Haraçinës nga...

Ordinanca private në mjekësinë e brendshme me kardiologji COR-MEDICO në bashkëpunim me Hotel HIT - Dojran dhe me Kryetarën e Komunës së Haraçinës -...

Milikije Halimi – Në kërkim të tokës për të ndërtuar fabrik në Haraçinë

Sot u realizua një takim mes Kryetarës së Komunës së Haraçinës znj. Milikije Halimi, e udhëhequr nga Kompania Gold Coontri me një projekt për...

Milikije Halimi – Haraçina po ndryshon

Nën organizim të NDI, të Shtunen (16-12-2017) në Ohër, u organizua seminar një-ditorë me pjesmarrje edhe të kryeministrit Z. Zoran Zaev, Ministrave, Deputetëve, anëtarëve...

Milikije Halimi – Paketa me produkte ushqimore për familjet nevojtare

Ushqim për të gjithë - Banka për ushqim Maqedonia dhe Eurohuman Internacional Maqedonia me përkrahjen e CBF Partnership Maqedonia dhe në bashkëpunim me Komunën...

Milikije Halimi sot realizoi takim me firmën Prekasturk Dooel nga Turqia

Firma Prekasturk Dooel Haraçinën e sheh si vendi më i përshtatshëm për të investuar. Prekasturk Dooel është në diskutime me kryetarën e Komunës së...

Milikije Halimi gjatë vizitës në Turqi mirëpritet nga Kryetari Remzi Ajdin i Komunës së...

Një takim zyrtar mes Kryetarës së Komunës së Haraçinës Milikije Halimi dhe Kryetarit Remzi Ajdin të Komunës së Ejup Sulltanit - Istanbull, takim ku...