Milikije Halimi – Urime 28 Nëntori

Sa herë që shënojmë festat kombëtare të paret që i kujtojmë me shumë respekt janë dëshmorët e kombit. Ata janë më meritorët për gjithçka që ne sot kemi, madje edhe për festat që i festojmë. Urime diten e flamurit shqiptar fillimisht familjarëve te atyre që dhanë jetën për këtë flamur dhe gjithë shqiptarëve kudo që janë.

Urime 28 NËntori Dita e Flamurit

Milikije Halimi – Kryetare e KomunËs sË HaraÇinËs