Milikije Halimi me iniciativ për të pastruar ambientin e shkollës në Haraçinë dhe së shpejti për ta renovuar

Kjo është gjendja momentale e shkollës në Haraçinë, duke marrë parasyshë që paraardhësit tanë shkollën e Haraçinës e lan në kët gjendje të mjerueshme, ne nuk duam të rrim duarkryq por do të marim iniciativ për ta pastruar ambientin dhe së shpejti për ta renovuar atë.

Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.