Sekretari gjeneral i qeverisë z.Rashkovski në takim me Kryetaren e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi për zgjidhjen e ujit të pijshem dhe Kanalizimit

Jemi në rrugë të mbarë, drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit, për Komunën e Haraçinës.
Takime të frytshme me sekretarin gjeneral të qeveris z.Rashkovski për këto çështje.
Përgatitjet e projekteve dhe dokumentacionit të nevojshëm, po kryhen nga ekspert të kësaj fushe.

Bashkë do t’ja dalim !  Banorët tonë meritojnë jetë më të mirë.
Milikije Halimi
Kryetare e Komunës së Haraçinës.